Jeg er uddannet på Kolding Makeup artist akademi.
Se mig selv som forsøgskanin.
Efter endt uddannelse i 1995 har jeg arbejdet som freelance og gør det stadig.
I 1998 fik jeg arbejde i Bodyshop som Makeup artist og sælger og bodypainter når der var festuge og kultur arrangementer.
De ting der for mig er vigtigst, er påført under referencer.
Som et andet eksempel har jeg arbejdet en del på at få børn og unge til at få et andet og mere afslappet forhold til al den vold de ser i Tv. ol. steder. De spiller med i deres egen voldsfilm, og derved afmystificeres alt det voldelige. Jeg har lavet skudhuller, afrevne fingre, store åbne sår, hvor der kommer myrer eller edderkopper ud.
Det at kunne se det sociale aspekt i det har været en vigtig del for mig.
Jeg har lavet en del makeup til fotos, hvilket jeg synes gi'r en masse udfoldelsesmuligheder, når der ikke er tale om en hurtig make over.


Min dansekarriere startede med jazzballet i 1978. Som barn var jeg vild med ballet, og da jeg så fik muligheden for at gå til jazzballet, startede min mangeårige interesse for dansen. Jeg startede med at danse Orientalsk dans i 1989. da jeg var til en stor fest, stiftede jeg for første gang bekendtskab med den orientalske dans. En bekendt lærte mig de helt grundlæggende trin i mavedansen, hvorefter jeg i de første par år øvede mig ud fra diverse bøger.
Jeg blev klar over at det var nødvendigt at gå på kurser for at lære grundteknikkerne.
Jeg fandt snart ud af at det var sjovt at danse for folk.
1998 gik jeg på kursus hos Lis True i 4 mdr. Kurset hed "En danser på vej".
Her lavede vi opsætningen "Små øjeblikke i en kvindes liv".
Vi lavede blandt andet ballet og Alexander teknikker som grundprincipper i den moderne dans.


I 1999 var jeg med til DM i mavedans. Som var med til at give mig et stort skub fremad, rent dansemæssigt. Umiddelbart efter kom jeg med i en dansegruppe der hed "Oriental Sisters". Gruppen kom aldrig rigtig ud at optræde. Men vi lavede en masse pragtfulde danse. Her var jeg med i 2 år, hvorefter gruppen gik i opløsning. I 2003 var jeg med til at starte dansegruppen Flores de la Luna. Gruppen var i hjertet mest ved Sigøjnerdansen. Men vi dansede alle danse fra det meste af orienten. I gruppen lavede vi egne koreografier.
Med Flores de la Luna tog dansen virkelig fart, med forestillinger til Århus festuge, Univers, kulturnatten, Musikhuset (der kan ses udpluk fra nogle af dansene på video). Jeg trådte ud af gruppen i sommeren 2012, hvor jeg valgte at danse solo.
Jeg har mange ideer til danse som skal udfordres, blandt andet de Darke danse (Dark Fusion) som jeg syntes er en fantastisk spændende danseform.


Jeg tager selv ud og laver solo shows til festlige lejligheder og til scenen og på vikinge og middelaldermarkeder. Hvis det ønskes kan jeg tilbyde levende musikanter til showet, det skal blot siges i god tid. Jeg tilbyder forskellige danseformer som: Sigøjnerdans, Middelalderdans, Vikingedans og moderne. Desuden underviser jeg gerne i polterabend. Vi kan også lægge lidt undervisning ind efter showet til festen så i kan komme op og svinge benene. 
I kan kontakte mig pr. mail eller ringe. Mit tlf nr. står nederst på siden.